Generalforsamlingen 2021 utsettes

 Oslo, 27.mai

Kjære medlem
Styret har nå bestemt at Generalforsamlingen (GF) utsettes.
Vi har vurdeft å gjennomføre Generalforsamlingen digitalt. men med 30 - 40 medlemmer som ikke bruker datamaskin, har vi kommet til at dette ikke er en god løsning. I tillegg så har vi jo et valgsystem som ikke passer til den typen gjennomføring.
Grunnen til at vi utsetter GF, er at vi pr. dags dato ikke kan være flere enn 20 personer uten faste sitteplasser. Med faste sitteplasser er antallet 200 personer.
Vi er nå inne i trinn to. Om ting går som de skal. planlegger Helseministeren å åpne trinn tre ca.18. juni. Det vil da bli mulig å samle 50 personer uten faste plasser.
Vi stenger kontoret 25. juni og holder stengt i fem uker fremover.
Vedtektene våre sier at GF skal holdes innen 1. juni, men Covid 19 Corona trumfer vel vedtektene?
Ny dato for GF kommer senere. Saksmappene er nå oppdatert, og kan nå hentes på kontoret mandag til torsdag mellom kI,10:00 og 14:00.
Kan forøvrig opplyse at alle komiteene har levert sine rapporter og regnskapene for Gården, Stiftelsen og Foreningen er revisorgod§ent (BDO).
Brønnesund-registeret har fått det de skal ha. Som dere skjønner så er vi i Styret og Sekretariatet klare til å gjennomføre GF, men i disse dager er det Corona som bestemmer.
Ta gjerne en tur innom kontoret om du føler for det.
Håper at de fleste av oss blir ferdig vaksineft, så vi kan se frem til en fin høst i våre fine lokaler sammen.
På vegne av Styret og Sekretariatet ønsker jeg dere alle en fin og Coronafri sommer.

Ivar Olsen

styreleder