Reisebrev fra Koster

Meget vellykket tur til Koster med skyfri himmel og 28 grader pluss! Vi var 21 deltagere som på ankomstdagen var på hyggelig båttur rundt skjærgården i Strømstad, sightseeing med solcelledrevet buss på Sydkoster og med besøk på museum-og forskningsenteret Naturum.  Om kvelden felles middag på «Laholmen Hotell».  Neste formiddag med samme fine vær, og tid for shopping etc i Strømstad.  Kl 12.00 var det igjen ut med båt til Furuholmen Restaurant  for lunsj og underholdning av tre meget dyktige musikere/sangere som fremførte kjente viser av Evert Taube, Ulf Lundell, Cornelis Vreeswijk m.fl.. Vi fikk all utlevert sanghefter og vår rungende allsang sto ikke tilbake for de profesjonelle musikerne!  Tilbake på brygga i Strømstad ventet bussen som med to «pit-stops» på Systembolaget og Norby bragte oss vel hjem til Oslo. Nok en hyggelig og godt arrangert tur med Oslo Sjømannsforening.

Jan Erik

Her er noen bilder fra turen!

koster4.jpg

kostertur.jpg